Vad händer på bostadsmarknaden – kommer byggnationen igång?

I media kan vi konstant läsa om bostadsmarknaden och de olika spekulationer och teorier om vad som kommer att hända härnäst. När vi förvärvar mark för att bygga bostäder så görs grundliga analyser, men givetvis kan det hända saker på marknaden innan vi startar försäljningen av ett projekt.

Vi startar aldrig försäljning av projekt som vi inte tror på, och även om marknaden nu är något lugnare än tidigare år så ser vi fortfarande försäljningar i alla våra projekt.

Du som har köpt en bostad av oss ser vi till att hålla uppdaterad om vad som händer i projektet, med aktuell information gällande dina nya kvarter, om försäljningsstatus samt och om hur byggnationen fortgår. Vårt avtal med dig är ömsesidigt och vi måste uppfylla de villkor som framgår i våra förhandsavtal. Detta innebär en trygghet för dig som kund att veta att vi har ett krav att byggstarta projektet, och även efter en byggstart så ansvarar Veidekke Bostad för att eventuellt osålda bostäder säljs och inte belastar föreningens och därmed medlemmarnas framtida ekonomi.

Om du är intresserad av bostadspolitiska frågor och diskussioner rekommenderar vi dig att besöka bostadspolitik.se, som initierats med syfte att stimulera den bostadspolitiska debatten. Hemsidan finansieras av Veidekke Sverige men drivs av en egen självständig redaktion. Klicka här för att läsa mer!
Veidekke Eiendom Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.